Pages

Meniu

luni, 19 mai 2008

http://www.opiniabuzau.ro/index.php?unde=doc&cid=2&aid=8063&PHPSESSID=85110dfd0030ed2582ad70d576915213

http://www.opiniabuzau.ro/index.php?unde=doc&cid=2&aid=8063&PHPSESSID=85110dfd0030ed2582ad70d576915213
Aspirantii la sefia Palatului Comunal „s-au contrat“ si in goana dupa mingea de fotbal
Mai in gluma, mai in serios, campania electorala s-a mutat ieri dupa-amiaza pe terenul de sport. O parte dintre candidatii la Primarie au lasat deplasarile prin oras si alte actiuni in goana dupa voturi si s-au intrecut la un miniconcurs de fotbal organizat la initiativa lui Lucian Salcutan, singurul aspirant independent la sefia Palatului Comunal. Echipati cu sorturi si tricouri si insotiti fiecare de propria galerie formata, in principal, de o parte din stafful de campanie, liderii mai multor filiale de partid au avut ocazia sa se „contreze“ si in Sala Sporturilor. Nu au participat toti candidatii la Primarie, desi au fost invitati, reprezentantii principalelor partide preferând sa evite o astfel de confruntare. Tinând cont de adversitatea „cronica“ pe care o nutresc unii politicieni in relatiile cu adversarii lor prezenti in lupta pentru sefia Palatului Comunal, probabil expresia „a da la oase“ intâlnita la comentariile meciurilor de fotbal nu ar fi fost ieri la Sala Sporturilor doar o figura de stil. Vor avea insa alte ocazii pentru a-si „incheia conturile“ in alte „meciuri“.
Revenind la competitia de fotbal, pe teren au intrat echipele „independentului“ Lucian Salcutan si ale candidatilor la Primarie din partea PRM, PC, PNG si PIN. „Am plecat de la faptul ca, din pacate, candidatii buzoieni nu intra in competitie unul cu celalalt, preferând sa-si trimita mesajele politice separat. Având in vedere si tensiunile din campania electorala, am considerat ca pe terenul de sport, confruntarea se va face in spirit de fair-play“, ne-a precizat organizatorul intrecerii, Lucian salcutan.
Initial, isi confirmasera participarea si reprezentantii PSD si PNL, insa au refuzat sa mai vina, iar echipa PD-L a fost prezenta vineri la sedinta tehnica, dar nu a mai intrat in competitie.
Pe lânga politicieni, au mai fost invitati si reprezentanti buzoieni ai lumii fotbalistice, Ion Viorel, Romica Bunica si Claudiu Ionescu, dar dintr-un motiv sau altul niciunul nu a mai ajuns la minicampionatul de fotbal.
Toti candidatii prezenti la competitie au primit premii simbolice, iar reprezentantii PSD si PNL au fost „recompensati“ in absenta.
Gabriel COSTIANU

0 comentarii: